Βιομηχανικά Δάπεδα

CF 97 Water-borne PU TOP-COAT

CF97 / Βιομηχανικά δάπεδα

Το Ceresit CF 97 είναι ένα 2 C, υδατοδιαλυτό χρώμα από πολυουρεθάνη, ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία, με χαμηλό ιξώδες, μπορεί να παραδοθεί σε διαφανείς ή χρωματισμένες εκδόσεις.
Το Ceresit CF 97, λόγω του χαμηλού ιξώδους του διεισδύει εύκολα. Επομένως, έχει ανώτερη ιδιότητα πρόσφυσης στις επιφάνειες που έχει μικρότερη ικανότητα απορρόφησης. Το προϊόν είναι εύκολο να εφαρμοστεί και εύκολο να καθαριστεί. Είναι ανθεκτικό σε γλυκό νερό, θαλασσινό νερό και λύματα ανάλογα με την ποσότητα που εφαρμόζεται. Στην ωρίμανσή του είναι ανθεκτικό σε ορυκτέλαιο, λιπαντικούς παράγοντες, καύσιμα, περισσότερα αραιωμένα οξέα και βάσεις, διαλύματα αλατιού. Επιπλέον, έχει υψηλή αντοχή σε UV και στις καιρικές συνθήκες. Το προστατευτικό στρώμα Ceresit CF 9Z έχει υψηλή μηχανική αντίσταση όταν σκληραίνεται πλήρως και αυξάνει την αντοχή στη φθορά και στις γρατσουνιές του υλικού κάλυψης.

Το Ceresit CF 97 χρησιμοποιείται σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. απευθείας σε κατάλληλα ασταρωμένες επιφάνειες από μπετόν ή αυτοεπιπεδούμενα, σε συνθετικά επιχρίσματα όπως πολυουρεθάνη, εποξειδικά, πολυουρεθανικά και παρόμοια προϊόντα.

Το Ceresit CF 97 έχει εξαιρετικές ιδιότητες συγκόλλησης με πολυμερή όπως πολυουρεθάνη, ακρυλικό, εποξειδικά, πολυουρεθανικά, καθώς και κατάλληλα ασταρωμένο σκυρόδεμα και ξύλο.

Ίσως σας ενδιαφέρουν...

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Όπως δηλώνεται από το εφαρμοστέο δίκαιο, έχετε πρόσβαση για διόρθωση, διαγραφή των δεδομένων σας ή να διατυπώσετε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων σας, με βάση νόμιμους λόγους, στέλνοντας ένα email στο d.argyriou@argynet.gr ή μέσω ταχυδρομείου στην Argynet, Στενών Πόρτας 20, 16121 Αθήνα.