Ηχομόνωση

ISOLFON ReCork

Ηχομονωτικό αντικραδασμικό ρολό από ανακυκλωμένο ελαστικό και φελλό.

παράγεται από ανακυκλωμένο ελαστομερές και φελλό συνδεδεμένα με κόλλα πολυουρεθάνης. Είναι εύκολο στην εγκατάσταση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλο εύρος εφαρμογών που απαιτούν ηχομόνωση και αντικραδασμική προστασία από κτυπογενείς θορύβους. Είναι κατάλληλο για όλες τις συμβατικές εφαρμογές δαπέδου και δεν απαιτείται τσιμεντοκονία για να φορτιστεί κατάλληλα. Αποτελεί ιδανική λύση για ηχομόνωση πατώματος σε ξενοδοχεία, διαμερίσματα και χώρους που απαιτούν αντικραδασμική προστασία με χαμηλό κόστος

  • Πλωτά δάπεδα (μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατευθείαν πάνω σε επίπεδη επιφάνεια δαπέδου ή πάνω από παλιά επικάλυψη).
  • Αντικραδασμικό υπόστρωμα, με εκτεταμένη χρήση σε ανακαινίσεις, όπου υπάρχει περιορισμένο διαθέσιμο πάχος και απαίτηση ταχείας εφαρμογής, χωρίς πολλές οικοδομικές παρεμβάσεις.
  • Τοποθετείται όπως όλα τα παραδοσιακά υποστρώματα για προστασία από τον κτυπογενή θόρυβο σε δάπεδα.

Συμπεριφορά στη φωτιά: B2-Efl (DIN 4102)
Θερμοκρασιακά όρια εφαρμογής: -30°C, +80°C
Συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας: 0,085 W/mK (EN12667:2002)
Φαινομένη δυναμική ακαμψία: 88 MN / m3 (EN 29052-1)

Εκτίμηση δείκτη ηχομείωσης κτυπογενούς θορύβου
(σύμφωνα με EN ISO 10140-3)
Εφαρμογή (πάχος δοκιμίου 3mm) ΔLw (dB)
Δοκιμή κάτω από κεραμικό πλακίδιο 15
Δοκιμή κάτω από ξύλινο δάπεδο 17
Δοκιμή κάτω από πλωτό ξύλινο δάπεδο 21

Πάχη:2,5 , 3 και 5 mm
(άλλα πάχη κατόπιν παραγγελίας)

Το ISOLFON-ReCork είναι φιλικό προς το περιβάλλον καθότι προέρχεται από ανακυκλωμένα ελαστικά αυτοκινήτων, είναι ανακυκλώσιμο 100%, δεν περιέχει ίνες ή άλλα επιβλαβή για την υγεία υλικά. Συμβάλλει στην πράσινη πιστοποίηση κτιρίων LEED© και στην Οικολογική και Περιβαλλοντική Μέθοδο Εκτίμησης κτιριακών κατασκευών BREEAM.

Ίσως σας ενδιαφέρουν...

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Όπως δηλώνεται από το εφαρμοστέο δίκαιο, έχετε πρόσβαση για διόρθωση, διαγραφή των δεδομένων σας ή να διατυπώσετε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων σας, με βάση νόμιμους λόγους, στέλνοντας ένα email στο d.argyriou@argynet.gr ή μέσω ταχυδρομείου στην Argynet, Στενών Πόρτας 20, 16121 Αθήνα.