Αντικραδασμικά

ISOLFON ReRub

Το ISOLFON ReRub είναι ηχομονωτικό αντικραδασμικό ρολό από ανακυκλωμένο ελαστικό. Συνδυάζει μεγάλη επιφανειακή μάζα, άριστη ελαστικότητα και τη βισκοελαστική συμπεριφορά του συμπιεσμένου ελαστικού.

Παράγεται με ανάμιξη κόκκων, ανακυκλωμένου βουλκανισμένου ελαστικού με συγκολλητικό υγρής πολυμερούς πολυουρεθάνης. Το μίγμα θερμοσυμπιέζεται μέχρι την επίτευξη της επιθυμητής πυκνότητας.

Το ISOLFON ReRub μπορεί να εφαρμοστεί σε ευρύτατο θερμοκρασιακό φάσμα και έχει πολύ καλή μηχανική αντοχή σε λύγιση, συμπίεση, τριβή κλπ.

Είναι ανθεκτικό στα συνήθη χημικά περιβάλλοντα, σε υγρασία και λάδια και δεν αποσυντίθεται.

ISOLFON ReRub

  • Πλωτά δάπεδαΧρήσιμο ιδιαίτερα σε περιπτώσεις πλωτών δαπέδων  μεγάλων φορτίων (επαγγελματικοί χώροι, χώροι παραγωγής, αποθήκες με κίνηση οχημάτων κλπ.). Υπενθυμίζεται ότι θα πρέπει να επικαλύπτεται με ενισχυμένη τσιμεντοκονία ικανού πάχος για την επίτευξη ομοιόμορφης κατανομής των ασκούμενων φορτίων.
  • Αντικραδασμικά υποστρώματα: Χρήσιμο ιδιαίτερα σε περιπτώσεις ανακαινίσεων πλωτών δαπέδων, όπου ο διαθέσιμος χώρος/ύψος είναι περιορισμένος. Υπό προϋποθέσεις μπορεί να τοποθετηθεί πάνω σε επίπεδα υπάρχοντα δάπεδα και με την χρήση ειδικής κόλλας να  δεχθεί την εφαρμογή κεραμικών πλακιδίων. Το τεχνικό τμήμα μας μπορεί να σας υποστηρίξει στην σωστή επιλογή της κόλλας και στην καθοδήγηση της εφαρμογής.
  • Ηχομόνωση τοιχοποιίας: Η χρήση του ανάμεσα στις επάλληλες στρώσεις γυψοσανίδων εξασφαλίζει αύξηση της ηχομονωτικής ικανότητας του σύνθετου χωρίσματος/οροφής. Η εναλλαγή των ενδιάμεσων στρώσεων των υλικών εξασφαλίζει υψηλότερη ηχομόνωση, ομαλοποιώντας τις ‘’βυθίσεις’’ που παρατηρούνται στις συχνότητες συντονισμού των συνθέτων χωρισμάτων. Η ελαστικότητα που διαθέτει το ReRub, λόγω των υλικών που το αποτελούν συμβάλει στην απορρόφηση της ηχητικής ενέργειας ενεργώντας σαν   σύστημα ‘’μάζας/ελατηρίου’’.

Ίσως σας ενδιαφέρουν...