Ηχοαπορρόφηση

ISOLFON

ISOLFON SEP

Τα ISOLFON  αυτής της κατηγορίας ακουστικών προϊόντων, περιλαμβάνουν ηχοαπορροφητικές πλάκες από αφρώδη εύκαμπτη πολυουρεθάνη. Παράγονται σε διάφορες επιφανειακές διαμορφώσεις και πάχη, με διαφορετικούς συντελεστές ηχοαπορρόφησης. Αντιμετωπίζουν με απλό, γρήγορο και οικονομικό τρόπο προβλήματα ηχοαπορρόφησης και ελέγχου του θορύβου σε δομικές ακουστικές εφαρμογές και την βιομηχανία. Είναι γνωστά στην αγορά σαν ρικοφόν ή ricofon.

Αποτελούν την πιο συνηθισμένη κατηγορία από τα αφρώδη ηχοαπορροφητικά υλικά. (τύπου Ricofon )

Η εφαρμογή τους είναι πολύ εύκολη και λόγω της ευκαμψίας που διαθέτουν μπορούν να συγκολληθούν σε οποιαδήποτε επιφάνεια προσφέροντας ηχοαπορρόφηση. Αυτή επιγχάνεται με την  μείωση του χρόνου αντήχησης των στάσιμων κυμάτων και των πολλαπλών ανακλάσεων σε αίθουσες με απλές ακουστικές απαιτήσεις. Τα ηχοαπορροφητικά υλικά ISOLFON  μπορούν να χρησιμοποιηθούν επίσης και στην μείωση των θορύβων και των ταλαντώσεων σε βιομηχανικές εφαρμογές. Παραδείγματα εφαρμογών είναι η εσωτερική επένδυση αεραγωγών, ηχομονωτικά καλύμματα μηχανημάτων, εσωτερική επένδυση ηχείων κ.α. Τα ηχοαπορροφητικά προϊόντα τύπου Ricofon είναι ευθέως διαδεδομένα τις τελευταίες δεκαετίες στην Ελληνική αγορά λόγω της αποδοτικότητας τους αλλά και της ευκολίας εφαρμογής.

ISOLFON

Ηχοαπορρόφηση σε studio ηχοληψίας, home cinema, χώρους διασκέδασης, ηχοαπορροφητική εσωτερική επένδυση σε καλύμματα κλιματιστικών μονάδων και ανεμιστήρων, ηχεία, θαλάμους αεροσυμπιεστών, ηχοπαγίδες κ.α

 

 

ISOLFON PU

 

ISOLFON SEP

 

ISOLFON SEPY

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν...