Plastomeric waterproofing membrane ESHAGUM ANTIROOT B2 is a part of EshaOxygen Green Roof System, developed by Esha.
Είναι μια πλαστομερή ασφαλτική μεμβράνη με εξαιρετικά αποτελεσματικές αντιρριζικές ιδιότητες. Αυτά επιτυγχάνονται με την προσθήκη και την ομοιογενή διασπορά του Preventol B2, ενός ειδικού συστατικού κατά της ρίζας, στο τροποποιημένο ασφαλτικό συνδετικό υλικό κατά τη διάρκεια της παραγωγής.
Μόλις συγκολληθεί στο υπόστρωμα, το ESHAGUM ANTIROOT B2 δημιουργεί ένα συνεχές φράγμα έναντι των ριζών των φυτών. Το Preventol B2 παραμένει ενεργό καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής του συστήματος στεγανοποίησης και παραμένει εξαιρετικά σταθερό ακόμη και σε σχετικά υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες.
Το EshaGum Antiroot B2 παράγεται από ειδικούς τύπους ασφάλτου και επιλεγμένων πολυμερών υλικών με βάση (APP).
Αυτή η ειδική σύνθεση παρέχει στην μεμβράνη εξαιρετική ελαστικότητα σε χαμηλές θερμοκρασίες και υψηλή αντοχή στη γήρανση.