Αυτοκόλλητη ασφαλτική μεμβράνη

ESHASTICK PG

Το ESHASTICK PG είναι αυτοκόλλητη ελαστομερής ασφαλτική μεμβράνη προηγμένης τεχνολογίας.

Το ESHASTICK PG είναι αυτοκόλλητη ελαστομερής ασφαλτική μεμβράνη προηγμένης τεχνολογίας. Παράγεται από SBS τροποποιημένη άσφαλτο, η οποία προσδίδει στο προϊόν εντυπωσιακή ελαστικότητα καθώς και βελτιωμένα ρεολογικά χαρακτηριστικά και ιδιότητες σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (-20° C), αλλά και από ειδικά πρόσθετα, τα οποία δίνουν στην μεμβράνη αυτοκόλλητες ιδιότητες, και ως εκ τούτου την ικανότητα να συγκολλιέται πολύ εύκολα σε ένα κατάλληλα προετοιμασμένο υπόστρωμα χωρίς τη χρήση φλογίστρου.

Το ESHASTICK PG, παράγεται με οπλισμό από πολυεστέρα υψηλής διαστασιολογικής σταθερότητας. Έχει άνω επικάλυψη έγχρωμη ορυκτή ψηφίδα και κάτω επικάλυψη αποκολλώμενο σιλικονούχο πολυαιθυλένιο.

ESHASTICK PG

Ενδεικτικές τυπικές εφαρμογές του ESHASTICK PG είναι:

  • Στεγανοποίηση Υπόγειων κατασκευών και θεμελιώσεων.
  • Στεγάνωση επίπεδων και κεκλιμένων δωμάτων, κλασσική ή ανεστραμμένη μόνωση.
  • Απευθείας επικόλληση σε προκατασκευαμένες μονωτικές πλάκες πολυουρεθάνης ή εξηλασμένης πολυστερίνης.
  • Σε μεταλλικές και ξύλινες επιφάνειες (κεραμοσκεπές) και γενικά σε επιφάνειες όπου η ατμόσφαιρα δεν επιτρέπει τη χρήση φλογίστρου (π.χ. σε εργοστάσια ή αποθήκες όπου παράγονται ή αποθηκεύονται εύφλεκτες ουσίες).
  • Για προστασία και στεγάνωση υπογείων μεταλλικών ή τσιμεντένιων σωλήνων.
ΚωδικόςΠεριγραφήΡολόΡολά/παλέταΟπλισμόςΆνω επικάλυψηΒάρος ανά Μ2
3985ESHASTICK PG1m X 10m25Πολυεστέρας Εγχρωμη ορυκτή ψηφίδα4,0kgr

Τα ρολά μεμβράνης πρέπει να φυλάσσονται στην αρχική τους συσκευασία, σε κάθετη θέση, προστατευμένα από το άμεσο ηλιακό φως, τη βροχή, το χιόνι και τον πάγο. Σε κρύο καιρό, συνιστάται τα ρολά να διατηρούνται σε ελάχιστη θερμοκρασία > 5oC για τουλάχιστον 10 ώρες πριν την εγκατάσταση.

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν...