Αναπνέουσες συνθετικές μεμβράνες

FIBRANskin AQUASTOP

Εύκαμπτη μεμβράνη σε φύλλα για στεγανοποίηση μικρών επίπεδων στεγών (μπαλκόνια και ταράτσες) και μπάνιων, εσωτερικών τοίχων και δαπέδων σε μπάνια με μόνιμη προστασία δαπέδου. Αποτελείται από διπλό φύλλο θερμοπλαστικής πολυολεφίνης παραγόμενης με συνεξώθηση. Κάθε πλευρά είναι επενδυμένη με μη υφασμένες ίνες πολυεστέρα για καλύτερη πρόσφυση της κόλλας πλακιδίων/του κονιάματος που χρησιμοποιείται κατά την τοποθέτηση.

Οι μεμβράνες FIBRANskin είναι πολυστρωματικά υλικά που προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις που προκύπτουν από την μοναδική τεχνολογία τους. Ανάμεσα στις διάφορες στρώσεις των μεμβρανών μια στρώση είναι αυτή που καθορίζει τις βασικές ιδιότητες του υλικού, η λεγόμενη Λειτουργική Στρώση. Οι κοινές μεμβράνες της αγοράς αποτελούνται από μια πολύ λεπτή Λειτουργική Στρώση που βρίσκεται ως οπλισμός μεταξύ των δύο εξωτερικών προστατευτικών στρωμάτων. Το πλεονέκτημα των μεμβρανών FIBRANskin είναι πως διαθέτουν Λειτουργική Στρώση 6 έως 8 φορές μεγαλύτερη από τα αντίστοιχα προϊόντα της αγοράς.

Στεγανότητα: κλάση W1

Αντίσταση διάχυσης υδρατμών: 6,85m
Αντοχή σε εφελκυσμό: L=395, T=130 N/50mm
Επιμήκυνση θραύσης: L=23, T=190 %
Βάρος: 335 g/m2

Συσκευασία ρολά: 1,20m x 30m, 1,25m x 5m

Ίσως σας ενδιαφέρουν...

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Όπως δηλώνεται από το εφαρμοστέο δίκαιο, έχετε πρόσβαση για διόρθωση, διαγραφή των δεδομένων σας ή να διατυπώσετε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων σας, με βάση νόμιμους λόγους, στέλνοντας ένα email στο d.argyriou@argynet.gr ή μέσω ταχυδρομείου στην Argynet, Στενών Πόρτας 20, 16121 Αθήνα.