Αναπνέουσες συνθετικές μεμβράνες

FIBRANskin FILTER SF32

Γεωύφασματα πολυπροπυλενίου υψηλής ικανότητας αποστράγγισης και περιορισμένης συγκράτησης ύδατος. Προσφέρει υψηλές μηχανικές αντοχές και σταθερότητα. Κατάλληλο για αντεστραμμένα και φυτεμένα δώματα.

Οι μεμβράνες FIBRANskin είναι πολυστρωματικά υλικά που προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις που προκύπτουν από την μοναδική τεχνολογία τους. Ανάμεσα στις διάφορες στρώσεις των μεμβρανών μια στρώση είναι αυτή που καθορίζει τις βασικές ιδιότητες του υλικού, η λεγόμενη Λειτουργική Στρώση. Οι κοινές μεμβράνες της αγοράς αποτελούνται από μια πολύ λεπτή Λειτουργική Στρώση που βρίσκεται ως οπλισμός μεταξύ των δύο εξωτερικών προστατευτικών στρωμάτων. Το πλεονέκτημα των μεμβρανών FIBRANskin είναι πως διαθέτουν Λειτουργική Στρώση 6 έως 8 φορές μεγαλύτερη από τα αντίστοιχα προϊόντα της αγοράς.

Πάχος: 0,43 mm
Βάρος: 110 g/m2

Στεγανότητα: κλάση W1
Αντίσταση διάχυσης υδρατμών: Sd= 110 lm-2/s
Αντοχή σε εφελκυσμό: 7 KN/m
Επιμήκυνση θραύσης: 45%
Αντοχή σε διάτρηση CBR:1 KN

Συσκευασία ρολά: 2,1m x 150m

Ίσως σας ενδιαφέρουν...

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Όπως δηλώνεται από το εφαρμοστέο δίκαιο, έχετε πρόσβαση για διόρθωση, διαγραφή των δεδομένων σας ή να διατυπώσετε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων σας, με βάση νόμιμους λόγους, στέλνοντας ένα email στο d.argyriou@argynet.gr ή μέσω ταχυδρομείου στην Argynet, Στενών Πόρτας 20, 16121 Αθήνα.