Αναπνέουσες συνθετικές μεμβράνες

FIBRANskin SEAL

Μεμβράνη διαχείρισης ομβριών υδάτων για αντεστραμμένα δώματα. Τοποθετείται μεταξύ της εξηλασμένης πολυστερίνης FIBRANxps 300L και των επιστρώσεων (πλάκες πεζοδρομίου ή χαλίκι) σε αντικατάσταση του γεωυφάσματος.

Οι μεμβράνες FIBRANskin είναι πολυστρωματικά υλικά που προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις που προκύπτουν από την μοναδική τεχνολογία τους. Ανάμεσα στις διάφορες στρώσεις των μεμβρανών μια στρώση είναι αυτή που καθορίζει τις βασικές ιδιότητες του υλικού, η λεγόμενη Λειτουργική Στρώση. Οι κοινές μεμβράνες της αγοράς αποτελούνται από μια πολύ λεπτή Λειτουργική Στρώση που βρίσκεται ως οπλισμός μεταξύ των δύο εξωτερικών προστατευτικών στρωμάτων. Το πλεονέκτημα των μεμβρανών FIBRANskin είναι πως διαθέτουν Λειτουργική Στρώση 6 έως 8 φορές μεγαλύτερη από τα αντίστοιχα προϊόντα της αγοράς.

Πάχος λειτουργικής στρώσης: 175 μm
Βάρος: 60 g/m2

Στεγανότητα: κλάση W1
Αντίσταση διάχυσης υδρατμών: Sd= 0,01 m
Αντοχή σε εφελκυσμό: 310 N/50 mm
Αντοχή σε σχίσιμο με καρφί: 55 N
Θερμοκρασιακή αντοχή: -40o έως +100 o C

Συσκευασία ρολά: 1,5m x 50m

Ίσως σας ενδιαφέρουν...

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Όπως δηλώνεται από το εφαρμοστέο δίκαιο, έχετε πρόσβαση για διόρθωση, διαγραφή των δεδομένων σας ή να διατυπώσετε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων σας, με βάση νόμιμους λόγους, στέλνοντας ένα email στο d.argyriou@argynet.gr ή μέσω ταχυδρομείου στην Argynet, Στενών Πόρτας 20, 16121 Αθήνα.